Mesečno spremljanje

270,00

Individualno intenzivno prehransko svetovanje prilagojeno potrebam in ciljem posameznika

Kaj lahko pričakujete?

Uvodni sestanek (v živo ali preko Skype-a), kjer predstavite vašo situacijo.
Na podlagi tega skupaj določimo cilje in prioritete, čemur sledi priprava plana in strateških korakov, ki vodijo k doseganju vaših ciljev.
Tedensko vas spremljamo in skupaj z vami prilagajamo vse procese glede na situacijo. Prisluhnemo vaši konkretni zgodbi, dobite jasna navodila razdeljena na korake, ki vodijo k napredku. Po enem mesecu sledi ocena napredka in posodobitev plana. Tako nadaljujemo dokler z rezultati niste povsem zadovoljni i lahko sami nadaljujete proces, saj so v tem času naučite obvladati vaše izzive s področja prehrane.
Predvideno trajanje je odvisno od posameznika, njegove izhodiščne točke in zastavljenega cilja, okvirno pa traja dva do največ tri mesece.

 

Šifra: MesSpr Kategorija:

Opis

Individualno intenzivno mesečno spremljanje je namenjeno posameznikom, ki si na poti do cilja želijo strokovnega vodenja ter ustrezne podpore, tako iz vidika predlogov za boljšo organizacijo prehrane, izboljšanje nakupnih navad, spoznavanja osnovnih principov funkcioniranja našega telesa z razlogom boljšega razumevanja prehranskih potreb, kot iz vidika motivacije in pomoči v tistih situacijah, ko bi sami morebiti odnehali in se vrnili k starim navadam.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.