Delavnica Ustavi se!

195,00

Ni na zalogi

Fokus delavnice je na spremembi – na področju prehrane in čustev.
Vemo, da sta ti dve na videz tako različni področji še kako povezani!
Cilj ni shujšati, ampak najti notranji kompas!

Kaj lahko pričakujete?

“Voden sprehod po tvojem drvečem vlaku + moč podporne skupine + ciljna naravnanost = sprememba!”

Spoznali bomo, kako delujejo naše navade ter kako lahko prelisičimo ta dobro utečeni sistem in izbiramo bolje. Kako si postavimo cilje in kako se na splošno znajdemo v tem ponorelem ritmu življenja.

Rdeča nit delavnice je pa, seveda, hrana in vse v zvezi stem. Naučili se bomo prepoznati pravo hrano, spoznali bomo, kaj naše telo zares potrebuje in kje to najdemo ter kako se vsega skupaj lotimo. Delili bomo koristne nasvete za nakupovanje, pripravo obrokov za vsak dan in za na pot, razporeditev obrokov tekom dneva ter optimizacija obrokov glede na specifične cilje. Odgovarjali bomo na vaša konkretna vprašanj, pregledali vaše trenutne prehranske navade in ponudili alternative. Delavnico boste zaključili s kopico dobrih rešitev kako obvladovati to področje in kako znati najti pot iz labirinta slabih prehranjevalnih navad. Poleg tega boste bogatejše za marsikatero prijetno poznanstvo, saj se med udeleženkami splete pogosto tudi prijateljske vezi.

Kako poteka?

  • 7 srečanj, 1x tedensko v Ljubljani
  • vsako srečanje traja dve uri
  • max 8 udeleženk

Ni na zalogi

Šifra: EnPosv Kategorija:

Opis

“Zjutraj vstanem, se umijem in oblečem ter nadenem make-up in večni neprebojni nasmeh zmagovalke. Nahranim mačko, prebudim otroka in ju še vsa matasta nekako pripravim do tega, da se oblečeta, vzameta pripravljene malice in se odpravita od doma. Ponavljajoči se ustaljeni tekst, z vsemi pavzami za pritoževanje, bi končno enkrat res lahko posnela in vsako jutro predvajala…efekt bi bil enak (beri: ni ga), ja bi pa vsaj imela čas razmišljati kaj drugega. Kot recimo opraviti s svojo slabo vestjo, ker spet nisem, imela časa prebrati knjige, ki mi jo je prijateljica res toplo priporočila. Ali da mi že tretji teden zapored ni uspelo iti na jogo – saj bi vendar lahko vedela in bi ta denar porabila za novo bluzo, itak nimam nič pametnega za obleči. Morda bi razmišljala o času zase in času z moji dragim…splanirala bi večer zgolj za nanu. Lahko bi, recimo, natuhtala kako naj odgovorim na naročnikov mail, kjer se od mene pričakuje, da prejšnji teden zaključim poročilo o dogodku, ki bo pojutrišnim! S čarobno paličico morda?! Ah, brezveze…po moje bi zgolj obsedela in strmela v prazno. Nenehno se počutim, kot da stojim na železniški postaji, mimo mene pa peljejo vlaki in prav na vsakega od njih moram naložiti nek tovor. Nujen, seveda! In če ga ne, vlak bo odpeljal in svet se bo sesedel! In tako tečem ob premikajočih se odprtih vagonih, za silo namečem nanje nujno potrebno in že hitim k naslednjemu. In ob vsem tem, naj bom urejana, uspešna v službi, naj brezhibno poskrbim za dom, za zdrave obroke zase in za družino…pripravim otroka, da pojesta ohrovt namesto čipsa in pijeta nesladkano limonado namesto ledenega čaja. A se ti hecaš?! Priznam, res imam že vsega zadosti. Prav zares se sprašujem, do kdaj in kam in koliko še.”

Če se najdete v zgornji izpovedi, je skrajnji čas, da pridete na delavnico, ki vam brez odvečnega bluzenja pomaga ustaviti ta poblazneli vlak!
Spoznali bomo kako delujejo naše navade in kako lahko prelisičimo ta dobro utečeni sistem in izbiramo bolje. Kako si postavljamo cilje in kako se na splošno znajdemo v tem ponorelem ritmu življenja.
Rdeča nit našega druženja je pa, seveda, hrana in vse v zvezi s tem. Naučili se bomo prepoznati pravo hrano, spoznali bomo, kaj naše telo zares potrebuje in kje to najdemo ter kako se vsega skupaj lotimo. Delili bomo koristne nasvete za nakupovanje, pripravo obrokov in razporeditve le-teh tekom dneva. Odgovarjali bomo na vaša konkretna vprašanja, pregledali vaše trenutne prehranske navade in ponudili alternative. Delavnico boste zaključili s kopico dobrih rešitev, kako obvladati to področje in kako znati najti pot iz labirinta slabih prehranjevalnih navad.

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.