PREHRANSKO SVETOVANJE

Z mesečnim spremljanjem napredka dosegamo visoke cilje.

PREHRANA ZA OHRANJANJE ZDRAVEGA ŽIVLJENJA IN HUJŠANJE

PREHRANA ZA ŠPORT IN PREOBLIKOVANJE TELESA

PREHRANA ZA IZBOLJŠANJE ZBRANOSTI IN UČINKOVITOSTI

PREHRANA NOSEČNIC

PREHRANA OTROK

PREHRANA  PO 50. LETU

Z MESEČNIM SPREMLJANJEM DOSEGAMO NAJBOLJŠE REZULTATE

PRIJAVI SE
PREVERI CENE

Naš program je NEKAJ POVSEM DRUGAČNEGA: Mi ne želimo, da se vi prilagodite našemu programu, ampak smo mi prilagodili naš program za vas! Pri nas ne ukazujemo, ampak vzpodbujamo. Ponujamo vam orodja s katerimi boste SAMI, KJERKOLI in ZA VEDNO sposobni prilagoditi prehrano sebi in svojim ciljem – na RAZUMEN in SPREJEMLJIV način.

Naš program ni program, ki zahteva zgolj trdno voljo – samo s pomočjo volje se težko držimo nekih arbitrarnih pravil, ki nam niso pisana na kožo. Le kdo se lahko do konca življenja bori sam proti sebi? Večina diet deluje samo dokler smo jim sposobni dosledno slediti. Po koncu našega programa boste znali napisati svojo dieto, sami zase in po vaši meri.

Program je strateško zasnovan. Sestavljajo ga zaporedni koraki, ki si sledijo v dobro premišljenem sosledju. Hrbtenico programa tvorijo rezultati dolgoletne prakse, marljivo pridobivanja znanja in izkušnje.

Kaj je strateško? Koraki so prilagojeni začetni stopnji posameznika. Vsak korak je neka osnovna ideja, ki jo lahko v praksi prilagodimo vsaki situaciji, upoštevajoč posameznikove zmožnosti in omejitve.

Naš program ni “kar en” kup poljubnih pravil, ki se ne ozirajo na vaše navade, preference, omejitve in življenjski slog na splošno. Pri nas upoštevamo kaj imate radi in česar ne, morebitne alergije in netolerance, kolikokrat na dan in kdaj imate čas jesti, zdravstveno stanje, kulturno in dedno ozadja ter podobne reči. Po zdravi pameti torej.

Program poteka v tedenskih enotah, znotraj katerih sta razdeljena dva posveta:

Uvodni (tedenski) posvet pospremimo z navodili in razlago za prihajajoči teden, ter z odgovori na morebitna vprašanja in podpornim materialom (recepti, infografike, videii, …).

Krajši vmesni posvet je namenjen preverjanju stanja in pogovoru o tem kako je šlo in kako bomo nadaljevali.

Po vsakem tedenskem posvetu prejmete na mail povzetek srečanja z natančnimi navodili in napotki vezanimi na doseganje cilja.

Odvisno od posameznikove začetne točke in cilja.

Merljive rezultate v povprečju pričakujemo v 3 mesecih – čas, ki se lahko podaljša ali skrajša, odvisno od posameznikovih ciljev in stropnje napredka.

Uvodni (tedenski) posvet traja približno 45 minut, v živo na lokaciji po dogovoru ali preko spletne aplikacije (na primer Skype).

Vmesni posvet je krajše narave in se opravi po telefonu ali elektronski pošti.

Kjerkoli se znajdete boste sposobni prilagoditi prehrano sebi in v skladu s svojimi cilji.

Razumeli boste svoje prehranske potrebe in kako jih najbolje zadovoljiti.

Postali boste “šef” svoje prehrane in nikoli več ne boste žrtev nesmiselnih trendov in marketinških prijemov.

mesečno:

  • cena, 180€
  • zdravniško spremljanje, +45€ na osebo na posvet
  • uvodni posvet z zdravnico splošne medicine,
  • napotki za nadaljevanje (po potrebi; dodatna možnost analize krvne slike in/ali napotitev k specialistu),
  • ponovni posvet po dogovorjenjem času.

V primeru “višje sile” lahko začasno ustavimo napredovanje.

V primeru, da ne izpolnimo svojih obljub imate pravico odstopiti od programa, nakar vam bomo povrnili znesek tekočega meseca.