DR.FEELGOOD VADBA

Z našimi individualnimi programi do lepšega telesa in boljšega počutja.

Izgubiti nekaj odvečnih kilogramov

Pridobiti moč in pusto mišično maso.

Razmigati zasedeno telo in preživeti dan z več zagona, elana in energije.

Odpraviti bolečine v sklepih.

Pripraviti telo, da bolje vzdrži zahteve ljubega športa (tek, badminton, košarka, smučanje, …)

V skupinah z 2 do 4 vadečimi.

Po korakih, upoštevajoč vaše trenutno stanje in skladno s cilji.

Brez bolečin in proti bolečninam, načrtovano, organizirano, strokovno in usmerjeno. Ne »kar nekaj« in »brez veze«.

Varnost, dobro počutje in napredek so oporni stebri programa.

Vadba poteka na dveh lokacijah v Ljubljani:
v Feniks studiu na Litostrojski 58c in v
Maxxfitnesu na Dunajski 190

Odraslim, ki čutijo pomanjkanje energije, utrujenost in bolečino, pomagamo do boljšega počutja brez bolečin in dolgoročnega zdravja.

Z optimiziranimi individualnimi rešitvami zagotovimo višji nivo energije in ponastavimo odnos posameznika do svojega telesa, da lahko svoj čas preživlja brez strahu pred bolečino ali poškodbami.

PRIJAVI SE NA VADBO
PREVERI CENE
BREZPLAČNI OBISK

Pripravljeni!

  • Omilimo boleče točke v mišicah, ki nastanejo zaradi pretiranega sedenja ali prisilne drže.

  • Izboljšamo osnovne gibalne vzorce in mobilnost problematičnih sklepov.

Pozor!

  • Ramena: izboljšujemo telesno držo.

  • Trup: jačamo mišice, ki nas držijo pokonci (trebušne mišice in mišice hrbta).

  • Zadnjica: pomembna mišica, ki ni le blazina na kateri sedimo, temveč pomemben člen v našem gibanju, drži in morebitnih bolečinah v križu. Zbudimo jo s pravimi vajami!

Štart!

  • Glavni del je prilagojen ciljem posameznika.

  • Vaje za moč, vzdržljivost in »kurjenje maščob«, ki se jih uči izvajati brezkompromisno pravilno in tako tudi nadzoruje.

  • Varnost, učinkovitost in Feelgood (dobro počutje) po koncu – to je naš cilj!

Manj bolečin. Brez poškodb. Več energije. Boljše počutje.

Že danes, če je kakšen termin prost. Drugače čim prej jutri. KLIK na urnik

Ker se boste na treningu prijetno (raz)gibali, kot že dolgo ne. To bo vneslo v vaše življenje nov val energije in pogosto nepoznane lahkotnosti.

Pri Feelgood nismo izključujoči, temveč vključujoči. Naša vadba zagotovi osnove – zdrave sklepe, mišice, obvladovanje telesa, energijo, gibanje brez bolečine. V kolikor čutite potrebo po skrajno intenzivnem treningu, kot je crossfit, na primer, vas v tem lahko le podpiramo.

Lahkotno in učinkovito gibanje je zdravo gibanje. Takšno gibanje je v osnovi brez bolečine. Ko se gibaš lahkotno, se rad gibaš več in več gibanja za večino pomeni več mišic, več zdravja, kondicije in posledično večjo porabo energije, ki vodi do izgube odvečnih maščob.

Odvisno v kašnem stanju pridete k nam. Če vas bolijo kolki ali ledveni del hrbtenice, bo začetni cilj prvega meseca osvojiti osnovne vzorce gibanja in predstaviti takšno obliko vadbe, ki bo za vas brez bolečin.

Skupine so sestavljene iz 2-4 članov. Način dela dovoljuje trenerju, da se posveti posamezniku.

Seveda. Razumemo, da imate veliko opravkov čez dan, tudi družini se je potrebno posvetiti. Zato KLIK na urnik in se prijavite na želen termin.

Bo izziv, ki ni pretežak. Program je sestavljen tako, da so vaje razdeljene po težavnosti in primerne za popolnega začetnika, kot tudi rekreativca oziroma naprednega športnika.

Odvisno od izbranega športa in vaših pričakovanj. Pošljite nam SPOROČILO z vprašanjem in v najkrajšem času bomo odgovorili nanj.

Ne pozabite: mi smo Feelgood! To je osnova in obljuba, ki jo damo našim članom. Ne boste nas imeli radi le pod pogojem, če želite po vsakem treningu izkusiti vsaj teden dni trajajoč musklfiber. V nasprotnem primeru bomo zelo verjetno postali vaš novi partner za vadbo.

Če se po vadbi ne boste počutili bolje, kot pred njo, vam povrnemo vse stroške, celo parkirnino, gorivo, celo vašo športno opremo operemo ter zlikamo na rob 😉

Ker se ne trudimo dirkati 240 km/h po avtocesti z avtomobilom, ki tega ne zmore, ali z voznikom, ki si tega ne želi. Eno izmed naših načel je, da se moramo gibati dobro, če se želimo gibati dolgo. Najprej torej poskrbimo, da se gibate dobro, potem se pomenimo kako dalje.

Koncept treningov je plod skupaj več kot 30 letnih izkušenj na področju dela osebnih treningov, vodenih vadb, izobraževanj in opažanj kakšne so potrebe velike večine sodobnega okolja ter uspešnih ljudi v njem.

Človek je več, kot le telo. Feelgood koncept dela združuje različne ideje in pozitivno vpliva ne le na fizis, temveč tudi na možgane – sposobnost razmišljanja, zbranosti in učinkovitosti.

Vsi trenerji so bili posebej izbrani za vodenje programa in izpolnjujejo zahteve po nadpovprečni strokovni izobrazbi.

Za izredno specifičen cilj, se obrnite na nas s SPOROČILOM in opisom svojih želja.

Vsekakor se da. Preverite proste termine na KLIK, izberite prostega, ki vam ustreza in se prijavite. To je vse. Prijave sprejemamo najkasneje 2 uri pred začetkom treninga.

Rezultati našega dela se občutijo. Po službi ostane dovolj energije za ukvarjanje z družino, sprehod s prijateljem, obisk kina ali drug opravek doma. Z veseljem vam ponudimo brezplačno predstavitveno uro v terminu po vaši izbiri. KLIK

Obljubljamo boljše počutje. In to čim prej, če ne že po prvi uri Feelgood vadbe. Rezultati, kot so preoblikovanje telesa, izboljšanje zdravja ter odpravljanje bolečin lahko zahtevajo več časa oz. je pot do njih odvisna tudi od vašega trenutnega stanja in tega, kar ste pripravljeni za to narediti.