PO ČEM SMO EDINSTVENI 2017-06-14T08:58:28+00:00

Po čem smo edinstveni?

Dr.Feelgood ekipa je izoblikovala edinstven pristop in ponuja odgovore na tri temeljna vprašanja pri reševanju prehranskih zagat

  • KAJ naj ukrenem,
  • ZAKAJ je to zame pomembno in
  • KAKO naj se tega lotim ter vpeljem v svoje življenje.

Nekaterim posameznikom je dovolj najti zgolj svoj mali notranji »zakaj« in cel proces spremembe steče na videz neopazno in z lahkoto. Zopet drugi so bolj analitični in bi radi poznali vsak korak in vsak »kaj« umestili v svojo miselno shemo, saj le tako lahko naredijo premik. Nekdo bo pa vse odgovore poiskal sam in mu zmanjka le ideja »kako«.

Zato smo tukaj mi, da skozi pogovor prepoznamo KJE začeti in »kaj, zakaj, kako« zastavimo s pravega konca za vsakega posameznika in pomagamo do cilja. Z evolucijo do dobrega počutja.

Mario Sambolec

KAJ NAJ UKRENEM?

“Težko si bomo uničili svoje zdravje, če bomo imeli zdrav odnos do prave hrane. Lahko pa si ga uničimo restriktivnim, nerazumevajočim odnosom do hrane.”

Mario je specializiran strokovnjak za prehrano in predavatelj FZS (Fitnes Zveza Slovenije). Svojo unikatno filozofijo predstavlja z idejo Feelgood ter z njo ruši stereotip klasičnega pristopa »fitnesa in diet«. Z njo utira nove smernice zdravemu odnosu do lastnega telesa in uči o pomenu primerne vadbe ter prehrane za posameznika in njegov specifičen cilj. Najsi bo ta več energije, boljše počutje, odpraviti določeno zdravstveno težavo, izoblikovati atletsko postavo ali za vselej izgubiti nekaj odvečnih kilogramov.

Mario je dejaven v različnih športih, kot trener za osnovno/specifično pripravo in svetovalec za športno prehrano ter uporabo prehranskih dopolnil.

Dr. Feelgood je reden pisec za revijo Virus, njegove članke pa je moč najti tudi v mnogih revijah in publikacijah (Sensa, Bodi Eko, Lisa, Cosmopolitan, Naja, Virus, Finance, Dnevnik, idr.) ter na različnih spletnih portalih (Siol.net, epsihologija.si, Aktivni.si, Njena.si). V celoti so zbrani na Feelgood blogu.

Želite izvedeti še več o Mariu? Preberite si intervju za spletno stran Motiviran.si in želeli si ga boste spoznati.

Vesna Milenković

KAKO NAJ SE TEGA LOTIM?

“Prehrana je pogosto zdrava toliko, kot je zdrav naš odnos do nje. Včasih se mi zdi bolje pojesti “nezdrav” obrok z nasmeškom, kot se 100% držati diete, s kislim izrazom na obrazu in brez vsakršnega veselja do hrane.”

Vesna je dinamična in polno zaposlena mati dveh otrok, ki si je profesionalne izkušnje nabirala na različnih področjih – po duši naravoslovka, je pristala v ekonomski stroki in s svojo sposobnostjo improvizacije uspešno združuje različna znanja. Na področje prehrane jo je pripeljala stiska ob spoznanju, da je njen novorojeni sin hud alergik. Postopno se je sinovo zdravje izboljševalo, alergije so pojenjale, znanje s področja prehrane in »alternativnega« kuhanja pa raslo.

Prehranski coaching je naslednja stopnička na profesionalni poti, ki ji prinaša veliko veselja. S svojim občutkom za posameznika in s strokovnim znanjem lahko ponudi oporo in razumevanje na poteh sprememb, ki nikoli niso lahke. Vesna ni profesionalna kuharica in tudi ne pretirana ljubiteljica preživljanja časa ob štedilniku. In ravno zato je specializirana mojstrica reševanja vsakodnevnih prehranskih zagat. Obožuje okusno, zdravo hrano, ki se jo hitro pripravi, s slastjo poje in nato posveti še drugim pomembnim rečem v življenju.

Znotraj ekipe dr.Feelgood je Vesnino delo pomagati vam najti odgovore na vprašanje KAKO – ko izveste »kaj« in »zakaj« je potrebno narediti ste prehodili dobršen del poti. Vesna bo poskrbela, da boste lahko vse odgovore lažje prenesli v svoj vsakdan.

Brigita Tomas

ZAKAJ JE TO ZAME POMEMBNO?

“Na voljo imamo vse informacije, vemo, kaj in kako moramo storiti, pa nam kljub temu pogosto ne uspe uresničiti svojih ciljev. Stare navade nas hitro “potegnejo nazaj”, zato moramo na spremembo pripraviti tudi naš um, dobro poznati našo motivacijo in ovire ….saj veste, vse spremembe se začnejo v glavi.”

Svetovalka, vodja projektov sprememb, trenerka mehkih veščin. Verjame v učenje in stalen osebni razvoj. Ljubiteljica potovanj, dobre kave in vina v dobri družbi.

Brigita Tomas je strokovnjakinja za uvajanje sprememb tako v podjetjih kot na osebnem področju. Na temo organizacijskih sprememb je magistrirala na York St. John University v Angliji. Ima certifikat za delo po metodi PROSCI, ki je vodilna na področju planiranja in implementacije sprememb v organizacijah. Znanje iz psihologije sprememb prenaša in uporablja pri individualnem svetovanju in coachingu. Vsaka sprememba se namreč začne v glavi.

Deluje kot svetovalka, vodja projektov, je avtorica člankov, vodja delavnic in predavanj. Z dolgoletnimi izkušnjami na področju razvoja mehkih veščin, s široko paleto znanj in analitičnim pristopom pomaga organizacijam in posameznikom skozi izzive.

V teamu dr. Feelgood skrbi za to, da se na spremembe ne pripravi le vaše telo, ampak tudi vaš um. Vodi vas skozi proces osebne spremembe in premagovanja ovir ter utrjuje voljo na poti do zastavljenega cilja.

KONTAKT

Pokličite, pišite, pridite… Vedno vas bomo veseli.

Ime in priimek:*

E-pošta:*

Telefon:

Sporočilo:

+386 40 337 367
info@feel-good.si
Glinškova ploščad 3, 1000 Ljubljana

Naročite se na novice