Imetnik avtorskih pravic na vseh avtorskih delih, ki so na kakršenkoli način vključeni v dr.feelgood.si (v nadeljevanju Spletna stran) je Mario Sambolec s.p.

Vse pravice pridržane. Uporabnik lahko uporablja vsebine na Spletni strani izključno za svojo osebno, to je nekomercialno rabo. Vsaka druga oblika uporabe vsebin Spletne strani (kot je npr. kopiranje, reproduciranje, distribuiranje in podobno) v komercialne namene je prepovedana.

Omejitev uporabe informacij in gradiv

Informacije in gradiva, ki so prikazana na tej strani, lahko uporabnik naloži z mreže za svojo osebno domačo rabo, pri čemer ne sme spreminjati označb avtorskih pravic, drugih obvestil o pravicah intelektualne lastnine ali obvestil o drugih pravicah. Dovoljeno je nalaganje in tiskanje informacij in gradiv z namenom ogledovanja in branja za nekomercialne namene. Vsako drugo kopiranje, distribuiranje, ponovno objavljanje, spreminjanje informacij in gradiv na www.drfeelgood.si ali njihovo pošiljanje po pošti ter razširjanje na kakršenkoli drug način brez predhodnega pisnega dovoljenja, je prepovedano. Prav tako je prepovedana uporaba kateregakoli elementa www.drfeelgood.si  za kakršnekoli druge namene, kot za izključno osebno, nekomercialno, domačo rabo.

Varstvo osebnih podatkov

Kakršnekoli podatke, ki jih Mario Sambolec s.p. pridobi na kakršenkoli način preko Spletne strani, so namenjeni izključno za rabo Mario Sambolec s.p.  in jih Mario Sambolec s.p. varuje v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. list RS št. 86/2004) in Zakonom o zavarovalništvu.

Piškotki

Naša spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in za spremljanje podatkov o obiskanosti strani. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. V nastavitvah brskalnika lahko piškotke izklopite.

Splošno

Za morebitne spore iz naslova uporabe Spletne strani se uporabi slovenska zakonodaja. Za rešitev morebitnih sporov je pristojno sodišče v Ljubljani.

Z uporabo Spletne strani uporabnik potrjuje, da je sprejel tu opisane pogoje in da se z njimi strinja.

Mario Sambolec s.p.