Enkratni posvet

80,00

Enkratni posvet je namenjen posameznikom, ki imajo konkretno specifično vprašanje vezano na prehrano in gibanje.

Kaj lahko pričakujete?
Kar se da uporabne in praktične rešitve, ki jih lahko upoštevate v trenutku.
Povzetek sestanka v naknadnem elektronskem sporočilu, skupaj z nadaljnjimi priporočili.

Kako poteka?
Posvet poteka na dogovorjeni lokaciji – v živo, ali preko spleta (program Skype, na primer) – in traja približno 30 minut.

 

Šifra: EnPosv Kategorija:

Opis

Vaše navade in prakse vedno imajo neko posledico – ali je to dobro ali slabo zdravje, ali ste zadovoljni ali nezadovoljni s svojim izgledom, ali ste polni energije ali se vam zdi, da ves čas “vozite pod ročno”…. Ko se odločite prevzeti odgovornost in rešiti tisto, kar vas pesti, se vam lahko zgodi, da se znajdete v situaciji, ko se vam zdi, da je vaš cilj na dosegu roke, a ste se ustavili, ker vam ni uspelo rešiti kakšne manjše zagate? In nato ves vaš trud splava po vodi. Izgubite voljo in pozabite na vse skupaj. Ni treba, da se vam to ponovi!

Tu smo zato, da pomagamo razvozlati uganko oziroma osvetliti težavo in vam pomagamo narediti korak naprej k zdravju in boljšemu počutju.
Po opravljenem posvetu na mail pošljemo povzetek srečanja z odgovorom na zastavljeno vprašanje in navodili kako ravnati v bodoče.

Tako ne boste vedno znova na začetki, ampak boste lahko gradili vaše dobre navede naprej in prišli do želenega rezultata.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.